το έντερο και το ανοσοποιητικό σύστημα αλλεργίες και το στρες και η επίδραση των προβιοτικών

Αναπνευστική αλλεργία στις βιομηχανικές χώρες κατά τα τελευταία 40 χρόνια αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Στις ηνωμένες ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ, τον Καναδά, την Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία στις 13-14 ετών, εφήβους μεταξύ των ασθενών, ειδικό βάρος από 22 μέχρι 32%, το υψηλότερο στον κόσμο. Αντίθετα, στις αναπτυσσόμενες χώρες, η συχνότητα εμφάνισης άσθματος δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 40 χρόνια.
Οι παρατηρήσεις αυτές

αντιβιοτικά, διατροφή και θηλασμός επηρεάζει την εντερική χλωρίδα

οδήγησαν με αλλεργίες και άσθμα υγιεινής υπόθεση, σύμφωνα με την οποία τα πρώτα βακτήρια που προκάλεσαν   καμία οδήγηση αργότερα, το αντιγόνο είναι λάθος αντιδράσεις του ανοσοποιητικού. Υπόθεση υγιεινή εναλλακτική ερμηνεία αρχή της χρήσης αντιβιοτικών και στη Δυτική διατροφή, που εμποδίζουν την ανοσολογική ανοχή, δηλαδή αλλεργίες-προκαλέσει η αποδοχή των υλικών.h αντιβιοτικά, διατροφή και θηλασμός επηρεάζει την εντερική χλωρίδα http://wheelife.info/

Τα αντιβιοτικά, Τα αντιβιοτικά είναι συχνά το αποτέλεσμα που, από τη μία πλευρά, αυτό θα καταστρέψει τη θετική επίδραση στελέχη αναερόβια βακτήρια, όπως Bifidobacterium, Lactobacillus και , καθώς και την προώθηση των επιβλαβών βακτηρίων, όπως η αερόβια, gram-αρνητικών , και αναερόβια βακτήρια Clostridium και ζύμωση συνέπειες . Αλλαγές σε μακροπρόθεσμη βάση, είχε επίσης αντίκτυπο.

Διατροφή, Το σώμα των θηλαστικών σε συμβίωση, που ζει σε εντερικών βακτηρίων. Η οργάνωση παρέχει βακτήρια διατροφή βακτήρια, βιταμίνες, λιπαρών οξέων που παράγουν. Η άλι Άντρες ως αποτέλεσμα ένα μεγάλο πρόβλημα ελέγχου των τροφίμων και το έντερο είναι ο συνδυασμός της χλωρίδας.

Σε αρουραίους έχουν δείξει ότι η αλλαγή της διατροφής αλλάζει γρήγορα εντερική Χλωρίδα. Αν έχετε πολλά ψωμιά έδιναν τα ποντίκια, τότε το αποτέλεσμα της θεραπείας με αντιβιοτικά υποβαθμισμένη εντερική χλωρίδα δεν ξέρω ακόμα να βελτιωθεί. Το ψωμί δεν αναστέλλουν τη φυσιολογική χλωρίδα του εντέρου, για να επιστρέψετε. υδατάνθρακες, όπως ινουλίνη ή , διεγείρει την ανάπτυξη Бифидобактерий, ενώ, για παράδειγμα, φρουκτόζη, ανεπιθύμητη αύξηση βακτήρια του εντέρου διεγείρεται.

 

η έγκαιρη χρήση των αντιβιοτικών συνδέεται με την επακόλουθη αλλεργίες

Βρεφική διατροφή, Πάνω από εκατό χρόνια πριν, χαρακτηρίστηκε η πρώτη φορά που θηλάζουν τα μωρά έχουν διαφορετική χλωρίδα του εντέρου (κυρίως ), και ο τύπος-στα παιδιά πολλά μικτή σύνθεση της μικροχλωρίδας του εντέρου. Είναι μια εμπειρία που υποστηρίζουν τα δεδομένα, που δείχνουν, ότι η έγκαιρη χρήση των αντιβιοτικών συνδέεται με την επακόλουθη αλλεργίες και την ανάπτυξη άσθματος, και έχει σχέση με το σκαμνί φαίνεται η αλλαγή της χλωρίδας του εντέρου και των αλλεργικών παθήσεων.

Επειδή η λοίμωξη χωρίς ζώα, αργότερα, μια σειρά από διαταραχές της ανοσολογικής απάντησης, μπορεί να είναι ότι τα αντιβιοτικά έχουν προκαλέσει έντερο αλλαγές της χλωρίδας ένας προδιαθεσικός παράγοντας άσθμα; Αυτό είναι το βιογραφικό της επικεντρώνεται στο γεγονός, ότι ο ρόλος της εντερικής μικροχλωρίδας στη διαμόρφωση του εντέρου

και πώς να ρυθμίσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του εντέρου οκλαδόν στην παρουσία των εντερικών βακτηρίων. Θα πρέπει να τονιστεί ότι έχουμε να κάνουμε με εντερική χλωρίδα και φλεγμονώδη νόσο του εντέρου και η φλεγμονή στις αρθρώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας. Έχουμε να κάνουμε με τη ζωή κατά τη διάρκεια της αντιγόνο-η ανοχή, δηλαδή αλλεργική ως τάσεις.

Φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας ποιότητες και το σχηματισμό, Η ανάπτυξη σε όλα τα ατομικά χαρακτηριστική για την εντερική χλωρίδα αναπτύσσεται. Ενήλικος εντερικής χλωρίδας, περιέχει σε συνεχή εξωτερική εμφάνιση, και μερικές φορές, συλλέγονται στην ιστοσελίδα, να περιγράψει τα είδη. Σε ενήλικες εντερικής χλωρίδας 400 έως 1000 είδη,

που αντιπροσωπεύουν το 60% του δεν αραιώνεται. Χλωρίδα του εντέρου 40-60 είδη κυριαρχούν. Εντερική χλωρίδα 97% αναερόβια (ζουν χωρίς αέρα), 3% από αερόβια βακτήρια σε μορφή. Έντερο σύνθεση της χλωρίδας διαφορετικό από το πεπτικό σύστημα σε διαφορετικά στάδια. Τα πιο κοινά είναι: Бактероиды, , παράγουν προϊόντα τρίτου,  Clostridium και . Αερόβια είδη gram-αρνητικών βακτηρίων E. coli και salmonella ѕрр., Gram-θετικά Εντερόκοκκοι, σταφυλόκοκκοι και Στρεπτόκοκκοι, και ένα κανονικό μέρος της χλωρίδας του εντέρου Candida .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *