τα αντιβιοτικά και την αρνητική επίδραση στη βακτηριακή χλωρίδα του εντέρου

Αν και για την εντερική χλωρίδα πολλά εφέ, πιο σοβαρές επιπτώσεις σε μονάδα της εντερικής χλωρίδας αντιβιοτικά χρήσης, που είναι ευρέως διαδεδομένη στο δυτικό κόσμο. Μια σειρά από επιδημιολογικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι η σχέση, ότι συνολικά στη χώρα χρησιμοποιείτε αντιβιοτικά, τόσο πιο συχνές αλλεργίες και το άσθμα.

Αλλαγή της εντερικής χλωρίδας ανοσολογικές συνέπειες

Η τελευταία έρευνα, που ενισχύουν. Σε κανόνες ζωής με λιγότερο αντιβιοτικό χρήσης και πολλά προϊόντα, να καταναλώνουν, και πολύ λιγότερο για την αλλεργία. Ο τρόπου ζωής σε παιδιά που ζουν στην αρχή της χρήσης αντιβιοτικών έχει στενή σχέση με νεότερη άσθμα.

Αρχές ζωή των παιδιών ήταν πολύ περισσότερα τα βακτήρια του γαλακτικού οξέος, και τα αντιβιοτικά έπαιρνε τα παιδιά. 1934 δεν του τρόπου ζωής στην παιδική ηλικία από ό, τι στην αρχή αντιβιοτικό συλλογή πρόβλεψη μετέπειτα την έκτοπης ασθενειών. Αλλαγή της εντερικής χλωρίδας ανοσολογικές συνέπειες

Για πολλά χρόνια ξέρουμε ότι η αλλαγή της εντερικής χλωρίδας για την αλλαγή της ασυλίας. Αποστειρωμένα (εντερική χλωρίδα-δωρεάν), επιτρέπονται κατοικίδια, ανάπτυξη στοματική τους ανοχή (δηλαδή δεν θα σας διδάξει σκεύη ακύρωση της ασυλίας, δεν είναι αποδεκτή – δεν.G. Σημείωση.). Στοματική τους ανοχή αναστέλλει το σχηματισμό του ρήματος (ότι τα συμπτώματα της ατοπικής – όχι.G. Σημείωση.) Αν στείρα ζώα εμβολιάζονται εντερικών βακτηρίων και την ανάπτυξη στοματική τους ανοχή.

Παρουσιάζεται ανοσολογική ανοχή, συμπεριλαμβανομένων των από του στόματος ανοχή, ρυθμιστικά κύτταρα Τ για εργασία στο αποτέλεσμα. Αυτά τα κύτταρα, συμπεριλαμβανομένων φλεγμονή, αντι-αντίκτυπο. Μελέτες δείχνουν ότι η αλλαγή της χλωρίδας του εντέρου αλλάζει τη λειτουργία των ρυθμιστικών Τ-κυττάρων και, ως εκ τούτου, η αύξηση της αλλεργικής αντίδρασης. Αλλαγή του ρόλου της εντερικής χλωρίδας σε αναπνευστικές αλλεργίες σε

Πιστεύουμε ότι οι πνεύμονες микросреды βοηθός-Τύπος T-2 ανοσολογική απάντηση που εκτίθενται. (Αυτό είναι σύμφωνο με αλλεργικής αντίδρασης όχι.G. Σημείωση.) Ωστόσο, μύτη-επαναλάβετε το αντιγόνο κίνητρο για διαμορφώνει τη συνήθεια, αυτή η ανοχή είναι μια μορφή. Λήψη ανοχή είναι ρυθμιστικά Τ δημιουργούνται από τα κύτταρα, μειώνει σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων φως,

 

Αλλαγή του ρόλου της εντερικής χλωρίδας σε αλλεργίες

βοηθός-2 t Τύπος αντίδρασης. Με την στοματική τους ανοχή στείρα ζώα δεν αναπτύσσουν τη χλωρίδα του εντέρου καθοριστικό ρόλο ισχύει για το σχηματισμό στοματική τους ανοχή. Αλλά τι γίνεται με την στοματική τους ανοχή σε εισπνεόμενα αλλεργιογόνα ανοχή σας; Μελέτες δείχνουν ότι η μύτη υγρών σωματιδίων ή των μικροοργανισμών σύντομα θα εμφανιστεί στο έντερο. Ακόμα και το ποντίκι τη μύτη σε 2,5 λίτρα υγρού σχεδόν αμέσως

Έτσι, η εντερική χλωρίδα σχεδόν αμέσως, για να ικανοποιήσει όλα τα αντιγόνα που εμπίπτουν στις αναπνευστικές οδούς. Από αυτό προκύπτει μια ενδιαφέρουσα υπόθεση είναι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του εντέρου είναι ο αισθητήρας, ο οποίος Airways στο αντιγόνο σχέση με την ανάπτυξη της ανοχής. Αν αυτή η υπόθεση είναι σωστή, είναι μια αναπνευστική αλλεργία, συγγενής εντερική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και τη χρήση των αντιβιοτικών προσδιόρισε.

Πρόσφατα γράψαμε για Candida (και πολλά άλλα είδη μυκήτων) καταναλώνουν Ωμέγα-6 (φυτικό έλαιο, για παράδειγμα, το φυτικό έλαιο. – Όχι.G. Σημείωση.) μετατραπεί από προσταγλανδινών παράγει, ότι καταστέλλει την φλεγμονώδη και βοηθός-1 t απάντηση, η οποία είναι βοηθός-2 t διαχείρισης απάντηση, επιπλέον, διεγείρει Helper-2 t παραγωγής. Δηλαδή, τα αντιβιοτικά πολλαπλασιασμό μυκήτων στο έντερο καταστέλλουν το συγκεκριμένο αλλεργιογόνο, αλλεργική αντίδραση, δηλαδή στο σχηματισμό των αλλεργιών.

Πρόσφατα έχουμε αναπτύξει ένα μοντέλο ποντικού αντιβιοτικό κατά την επιμήκυνση του εντέρου, η μελέτη της χλωρίδας, στην οποία η δράση του αντιβιοτικού είναι 2-3 εβδομάδες συνεχούς гнездового εντός Candida. Στη συνέχεια, όταν το ποντίκι με το αλλεργιογόνο με τη βοήθεια της αναπνοής, εμείς, αλλεργικές αναπνευστικές αντιδράσεις. Αυτό το πρότυπο αναδεικνύει την αξία διαταραχές της εντερικής χλωρίδας του αναπνευστικού προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *